0,00
× Menu Textielen polsbandjes Siliconen polsbandjes Prijslijst Offerte aanvragen Gratis Sample Levertijd Contact
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze experts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Retourneren

Bij de aankoop van een product (maatwerk uitgesloten) heeft u na ontvangst van het product 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. Hiervoor neemt u contact op met polsbandjesbestellen.nl. De kosten voor het retourneren van de bestelling naar polsbandjesbestellen.nl komen voor uw eigen rekening. Wij wijzen u erop dat dit uitsluitend geldt voor standaard (onbedrukte) polsbandjes. Materialen die speciaal voor u op maat bedrukt zijn, zijn uitgesloten van deze regeling.

U kunt het product retourneren/terugbrengen mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 kalenderdagen na ontvangst;
  • Het product is ongebruikt en niet verwerkt/gemonteerd geweest;
  • Het product is geheel onbeschadigd.


Restanten
Heeft u bij het bestellen van de producten teveel besteld? Dan kunnen wij deze helaas niet retour nemen, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Breuk/schade
Alle producten worden voor levering gecontroleerd op onvolkomenheden of andere schade. Echter kan het zo zijn dat u bij de geleverde producten een probleem ondervindt. Neem in dat geval contact met ons op.

U dient de producten te controleren vóór gebruik. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@polsbandjesbestellen.nl of het formulier voor herroeping gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.