0,00
× Menu Textielen polsbandjes Siliconen polsbandjes Prijslijst Offerte aanvragen Gratis Sample Levertijd Contact
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze experts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Siliconen polsbandjes

Siliconen polsbandjes voor 14+

Siliconen polsbandjes voor kinderen:

Gekleurde siliconen armbandjes bedrukken met een tekst of logo is een populaire manier om goedkoop promotiemateriaal te creëren. Het is een ideaal en tastbaar aandenken aan een evenement of een manier om een goed doel te steunen. Onze polsbandjes worden gemaakt van duurzaam en huidvriendelijk silicone en dragen daardoor erg comfortabel. In de juiste kleur en/of gepersonaliseerd met het juiste ontwerp zijn de siliconen armbandjes ideaal als reclame voor uw bedrijf, vereniging, goed doel of evenement.

Waterbestendig, slijtvast en flexibel

Onze polsbandjes zijn gemaakt van silicone. Vaak wordt dit type polsbandje een rubber armbandje genoemd, door de vergelijkbare textuur van het materiaal. De duurzame kwaliteit zorgt ervoor dat bezoekers nog maandenlang na het evenement kunnen genieten van hun polsbandjes. Organiseer je een evenement waar zowel kinderen als volwassenen aanwezig zijn, waarvoor je graag siliconen polsbandjes wilt bedrukken? Wij maken het mogelijk om hetzelfde ontwerp in zowel kinder- als volwassenenmaat te leveren.

Siliconen armbandjes bedrukken met jouw eigen ontwerp

Om de polsbandjes extra herkenbaar te maken en te laten aansluiten op de rest van het promotiemateriaal voor jouw evenement, is het bedrukken van polsbandjes een ideale optie. Met behulp van onze geavanceerde designtool kun je jouw siliconen polsbandjes voorzien van een ontwerp naar keuze. Voeg verschillende tekstvlakken toe en eventueel het logo van het bedrijf of organisatie. Om het je wat gemakkelijker te maken, kun je ook een sjabloon uit onze bibliotheek kiezen en deze aanpassen naar je eigen wensen.

Heb je al een ontwerp liggen? Kies er dan voor om dit ontwerp te uploaden. Zo maak je in een handomdraai een professioneel en uniek polsbandje, met snelle levering gegarandeerd. Vanaf een hoeveelheid van 100 stuks kun je de armbandjes binnen 3 weken thuis verwachten.

Laat jouw polsbandjes ontwerpen door professionals

Ben je zelf niet zo’n ster in het ontwerpen? Of heb je geen tijd om een ontwerper in te schakelen? De medewerkers uit onze grafische studio helpen je graag. Ook wanneer je op zoek bent naar uitgebreide mogelijkheden of naar een speciaal design, is deze optie uitermate geschikt. Het enige wat je hoeft te doen is het doorgeven van jouw wensen of een ruwe schets aanleveren. Ons team maakt dan een ontwerp dat hier perfect op aansluit en zorgt ervoor dat jij de bandjes binnen 3 weken in huis hebt.

Graveren, embossen of bedrukken

Druk je persoonlijke stempel op de polsbandjes door te kiezen voor de manier van bedrukken die bij jou past. We bieden hierin 3 opties aan: bedrukken, embossing of graveren. Bedrukken zorgt voor eenvoudige maar fraaie uitstraling, waarbij het oppervlak van het polsbandje glad blijft. Wanneer je kiest voor graveren wordt de opdruk als het ware uit het armbandje gesneden, waardoor er een verdiepte look ontstaat. Embossing is simpelweg het omgekeerde van graveren: de tekst komt juist óp het polsbandje te liggen, wat de opdruk in voelbaar reliëf naar voren laat komen.

Wil je je ontwerp nog meer laten opvallen, vooral in het donker? Kijk dan eens naar onze fluoriserende polsbandjes. Deze lijken wit, maar geven in het donker een groene gloed af. Ideaal voor evenementen in de avond!

Vragen? Ons (design)team staat voor je klaar

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van passende polsbandjes voor jouw evenement? Ons enthousiaste team staat voor je klaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hierbij sturen we je ook graag gratis een sample toe van het polsbandje waarin je geïnteresseerd bent. Voel het materiaal, bekijk het grondig, test het – en dat allemaal gratis! Wij vinden het namelijk belangrijk dat je het juiste polsbandje bestelt.